Vi er på ferie fra og med fredag 23. juli til og med 9. august, og alle bestillinger som er gjort i dette tidsrommet vil bli sendt tirsdag 10. august.

Fat Shark Byte RX5.1

Fat shark HD videomottaker for Shark byte systemet

Fat Shark Byte RX5.1

Fat shark HD videomottaker for Shark byte systemet

(1)

2589,-

1 stk. på lager
Sendes innen 24t
Betal med
Produktinfo

Shark Byte leverer nesten null synlig latency HD 720p 60FPS-video på Fat Shark HDO2, HDO, HD3 og mer. Dette digitale HD-systemet støtter opptil åtte operatører på standard 5,8 GHz FPV-frekvenser og kan brukes sammen med analoge systemer uten forstyrrelser.

Shark Byte har en helt ny kompakt brillemontert modul med integrert DVR og retningsantenne. Mens den er montert, kan Fat Shark-brillen sømløst byttes mellom digital og analog.

Brillen og modulen kan begge drives av et eksisterende Fat Shark-batteri * (med medfølgende balanseringsadapter). I lengre flydager inkluderer systemet en XT-60-terminert adapter med en regulator for å levere 8,4 V til briller og moduler fra standard 3S- eller 4S-batteripakker.

Bildeklarheten er forbedret med et nytt helt digitalt MIPI-kamera utviklet av RunCam; RunCam Racer HD. Det lille kameraet på 14x14 mm passer for de minste dronene og leveres med en adapter for å gjøre det lettere å montere på større rammer. Kameraet har en OSD for tilpasset innstilling som kan navigeres enten ved hjelp av et knappebrett eller radiokontrollen (krever BetaFlight).

Spesifikasjoner

  • Vekt: 80,3 g
  • Dimensjoner: 105 x 21 x 39 mm
  • Driftsfrekvenser: 5,725-5,850 GHz
  • Inngangseffekt: 5,5 mm fatkontakt, 8-16V senterstift positiv
  • Driftstemperatur: 0 ° -40 ° C (32 ° -104 ° F)
  • Kompatible hodesett: Fat Shark Dominator-serien

Inkludert

  • 1 x Fat Shark Shark Byte RX5.1 mottakermodul


Produktanmeldelser
av Robert Larsen
Bra digitalt system, enkelt å montere på HDO2. Bruker det i en hall som er særdeles støyete med analogt. En helt ny verden med Shark Byte. Kan virkelig anbefale systemet.

For å kunne skrive anmeldelse må du være logget inn. Trykk her for å logge inn eller her for å lage konto

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. Les mer om dette her.