VIFLY Beacon

Trådløs selvdrevet drone-buzzer

-50%

VIFLY Beacon

Trådløs selvdrevet drone-buzzer

89,- Før 179,-

3 stk. på lager
Sendes innen 24t
Betal med
Produktinfo

Buzzers er en god beskyttelsesmiddel å legge til på enhver drone. Denne lille investeringen kan spare deg for hundrevis av kroner. Den superhøye alarmen vil varsle deg om hvor du mister dronen din. Mange droner har GPS som kan hjelpe deg med å komme nær, men en hørbar lyd hjelper deg med å finne din drone.

Dronealarm av bevegelsessensor

Noen droner som DJI-modeller er installert med GPS som bare gir deg plasseringen, med lydhjelpen kan du finne den tapte dronen din nøyaktig. Med den innebygde bevegelsessensoren og lipo-batteriet kan VIFLY Beacon oppdage dronekrasj automatisk og utløse alarmen for å hjelpe deg med å finne den tapte dronen.

Trådløs, ingen lodding nødvendig

Mekanismen til VIFLY Beacon er basert på bevegelsessensoren, fest den hvor som helst på dronen for å oppdage bevegelse, ingen ledning, ingen lodding.

Høy lyd og skarp LED

For å enkelt finne den tapte dronen på lang avstand, er VIFLY Beacon installert med en veldig høy pipetone på over 100 DB. I tillegg kan LED-en på VIFLY Beacon blinke automatisk når den innebygde lyssensoren oppdager lysmørket.

Operasjon

 • Slik aktiverer du: Hold knappen inne i 2-5 sekunder for å slå den på eller av. Når du slår på, vil buzzeren lage 2 hvisklyder kontinuerlig. Når du slår av, lager buzzeren 3 hvisklyder.
 • Hvordan alarmere: Når det oppdages et stort krasj, vil VIFLY Beacon gå inn i statusen "for-alarmen" og vil lage en lyd hvert tredje sekund. Hvis en bevegelse oppdages i løpet av 30 sekunder, slås "for-alarmen" av. Hvis ingen bevegelse oppdages på 30 sekunder, vil den gå inn i alarmstatus. Buzzeren piper to høye lyder kontinuerlig hvert 6. eller 12. sekund. LED vil blinke når den oppdager at det er mørkt.
 • Innstilling for bevegelsesfølsomhet: Plugg inn mikro-USB-kabelen og hold strømknappen inne i 2-5 sekunder slik at LED-lampen begynner å blinke, trykk kort på knappen for å gå inn i følsomhetsinnstillingen innen 10 sekunder. LED blinker en gang, følsomheten er høy, LED blinker to ganger, følsomheten er middels, LED blinker tre ganger, følsomheten er lav. Hold knappen 2-5 sekunder for å lagre innstillingen.
 • Lading: Når batterispenningen er lav, piper lyden 2 lave lyder hvert sekund. Lading skjer via Micro USB-kabel og LED-lampen vil være av når den er fulladet.

Spesifikasjoner

 • Størrelse (L x B x H) 25x14x15 mm
 • Vekt 6 gram
 • Volum opptil 105 dB
 • Arbeidstid Opptil 30 timer
 • Ladetid 1,5 timer
 • Batteri 80mAh LiPo
 • Inngangsspenning 4,5 - 5,5 V.
Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. Les mer om dette her.